De voordelen van productfotografie op locatie

Productfotografie op locatie is een logische keuze voor producten of prototypes die door hun omvang moeilijk of niet te vervoeren zijn. Maar ook als u veel producten in één keer wilt laten fotograferen is fotografie op locatie een goede oplossing. Nico Hermans PhotoGraphix maakt het met locatiefotografie namelijk een stuk aantrekkelijker voor u.

5 voordelen van fotografie op locatie

  • U bespaart kosten want de producten hoeven niet ingepakt en vervoerd te worden
  • U loopt geen risico op beschadigingen of breuk van producten tijdens het transport
  • Meestal hoeft u de producten slechts kort beschikbaar te stellen voor de fotoshoot
  • U zit niet met een lege showroom doordat u de producten tijdelijk niet in huis hebt
  • U kunt tijdens de fotoshoot zelf meekijken en tegelijk uw eigen werk blijven doen

Kiezen voor productfotografie op locatie

Voor een fotoshoot bij u op locatie bouwt Nico Hermans PhotoGraphix bij u een studio op. Veel ruimte is daarvoor niet nodig. Een plaats voor camera, licht en ondergrond en eventueel een tafel is al voldoende. De apparatuur, verlichting en accessoires die gebruikt worden, zijn van studiokwaliteit. Het fotograferen van producten op locatie heeft dan ook geen enkele invloed op de kwaliteit van de productfoto’s.

Commerciële fotografie van hoge kwaliteit

Ook op locatie is het perfect in beeld brengen van uw producten of prototypes het doel. Daarbij wordt de hoogst mogelijke kwaliteit nagestreefd. Creatieve oplossingen en een grote technische kennis maken dat u kunt rekenen op hoogstaande fotografie. Elke foto krijgt daardoor de uitstraling, die uw product verdient en die bij uw bedrijf past. Bovendien maakt PhotoGraphix elke foto ook vanuit een commerciële gedachte. U krijgt foto’s die niet alleen mooi, maar tegelijk ook waardevol zijn voor uw verkoop- en marketingactiviteiten.

Meer weten over productfotografie op locatie?

Wilt u meer weten over productfotografie op locatie? Nico Hermans PhotoGraphix fotostudio in Breda staat u graag te woord. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.