Professionele productfoto’s bij PhotoGraphix fotostudio Breda

Nico Hermans PhotoGraphix werkt voor bedrijven met B2B en B2C producten en voor webshops en reclamebureaus. De foto’s worden gemaakt in de fotostudio in Breda of op locatie. Professionele productfotografie kan uw omzet een goede boost geven. De eerste indruk die klanten van uw product hebben, vormt namelijk een beslissende factor in het aankoopproces. Bevalt de foto niet en staat een product slordig in uw (digitale) etalage, dan gaat een potentiële klant al gauw bij de concurrent shoppen. Investeren in goede productfoto’s is daarom een must voor elke ondernemer die de aandacht van de klant wil trekken, een hoger conversiepercentage wil behalen en professioneel in de markt wil staan.

Levering van de foto’s

Omdat een groot deel van de foto’s tegenwoordig gebruikt wordt op websites en voor digitale media, leveren wij elke foto met een goede beschrijving. Zoekmachines, zoals Google, kunnen daardoor goed vaststellen wat er op het beeld te zien is en het beeld juist archiveren. Voor u is dat van belang omdat potentiële klanten bij het zoeken in Google, de foto’s van uw product eerder bovenaan in de zoekpagina’s vinden. Behalve voor digitaal gebruik, kunnen we de foto’s van uw producten ook op tal van andere manieren, formaten en ondergronden aanbieden. Bijvoorbeeld voor beurspresentaties of presentaties in uw bedrijf.

Meer weten over de fotostudio in Breda?

Wilt u meer weten over Nico Hermans PhotoGraphix, de professional in productfotografie? U vindt de fotostudio in Breda aan de Prinsenhil 29. Ons werkgebied strekt zich uit over de regio’s Breda, Etten-Leur, Tilburg en Waalwijk.  Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Fotografie in de fotostudio in Breda

In de fotostudio in Breda kan alles gefotografeerd worden. Producten die u wilt laten fotograferen, kunnen wij bij u ophalen en na het maken van de foto’s weer bij u afleveren. In onze fotostudio in Breda zijn de omstandigheden ideaal en kunnen wij elk product zodanig belichten dat alle kenmerken van het product optimaal in beeld komen. Bij herhaalopdrachten, zelfs na lange tijd, kunnen we de oorspronkelijke instellingen van de belichting weer exact reproduceren voor het maken van nieuwe foto’s. Oude en nieuwe beelden kunnen dan feilloos naast elkaar gebruikt worden. Ook is het daardoor mogelijk om oude en nieuwe beelden naadloos in elkaar te schuiven. Wilt u een groot aantal producten laten fotograferen of heeft u objecten die lastig te verplaatsen zijn, dan biedt PhotoGraphix ook de optie om producten te fotograferen op locatie.

De juiste productfoto

Van tevoren maakt PhotoGraphix duidelijke afspraken met u over de manier van fotograferen zodat uw producten de juiste uitstraling krijgen. Daarbij gaat het natuurlijk om een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit. Maar nog veel belangrijker is vaak de commerciële bruikbaarheid van de foto’s. In veel gevallen staat de commerciële waarde dan ook op nummer 1. Bij de start van de productie maken wij vaak een eerste proefopstelling. Het beeld dat dat oplevert, geeft u een eerste indruk van het commerciële en kwalitatieve eindresultaat. Het voordeel van deze aanpak is dat u er niet bij hoeft te zijn in de fotostudio, maar wel al feedback kunt geven. Als de proefopstelling aan uw verwachtingen beantwoordt en u akkoord gaat, maken wij de rest van de fotoserie.